ahlin meny
Tjenester & Prosess

ekte engasjement med sosiale medier

Sosiale medier er nettopp det – sosialt! De er en samtale eller interaksjon med dine kunder, ikke en enveis kommunikasjonskanal.

Men at det kan være vanskelig å holde seg oppdatert? Det kan vi forstå. De sosiale mediene har blitt mange, og henvender seg til litt ulike publikum og ulike formål. En tydelig tilstedeværelse i sosiale medier bør derfor hvile på en strategi. Her gjelder kvalitet fremfor kvantitet – du vil skaffe engasjement og treffe den riktige målgruppen for det som til slutt er produktet ditt.

Vi hjelper gjerne med en sosiale medier-strategi og gjennomføringen av kampanjer og tilstedeværelse i sosiale medier. Her bestemmer vi i tett samarbeid med kunden hva vi skal si, hvilke medier vi skal bruke, hvordan vi skal si det i de ulike kanalene og hvordan dette veves opp mot nettside, butikk eller kontaktpunkter.

I bunn ligger verktøy vi bruker for å måle effekt, slik at vi kane «fin tune» budskapene. Slik skaffer vi flere likes, skaper større engasjement og får flere til å snakke sammen med deg.