ahlin meny

Klar for en ny opplevelse?

Når treningsopplevelsen er alt annet enn «samlebånd» og fylt med ekte engasjement, da er det en fryd å lage kommunikasjon. Vi fikk oppdraget med å mane frem treningsgleden på Lillestrøms nye lokale treningssenter!

Historien til Lillestrøm Trening begynte med at de etablerte seg som et rent PT-senter med tilpasset personlig trening. Etterhvert så de likevel behov for et nærsenter for lillestrømlingene – et større senter med lokaliteter nært sentrum av Lillestrøm. De vokste, og trengte å vise frem hvorfor så mange falt for filosofien. Konseptet vi utviklet sammen med de treningsglade gründerne bygger på opplevelsen man får av å komme inn i senteret, for den er unik!

Oppgave: Nettside og innhold med ett mål: Å få frem den genuine treningsgleden man oppnår av gode treningsråd og lokaler med høy kvalitet.

Type arbeid: Idé og konseptutvikling, visuell profil, kommunikasjonsplattform, webside, Sosiale medier og photoshoot

Type kunde: PT- og treningssenter

Mann som gjør en øvelse på treningssenteret
Jente på treningssenter ser på mobilen sin

Atmosfæren som er skapt gir mer en følelse av å være en del av en familie, heller enn å være medlem av et upersonlig treningssenter hvor man bare er nok en person på mølla. «Gode opplevelser», «tøffe opplevelser» og «unike opplevelser» er tre grunnpilarer i kommunikasjonskonseptet, og den samme følelsen av mestring går også igjen i visuell identitet og design.

Plakater til treningssentret med prislister
Visittkort for Lillestrøm Trening
Power Point-mal for Lillestrøm Trening
Websiden som viser side om mestring i hverdagen
Websiden som viser råd fra PT-ene
Websiden som presenterer PT-ene

Websiden har fokus på å vise det inkluderende treningsmiljøet, verdien av personlig tilpasset trening og skal få folk interessert.

Forsiden på Lillestrøm Trening sin nettside
Websiden som viser de forskjellige medlemskapene
Websiden til Lillestrøm Trening og siden "Vårt senter"

Aktiviteter i sosiale media bringer treningsglede, motivasjon og inspirasjon over til digitale flater – og videre inn i treningssenteret.

Ikoner laget for festede høydepunkter på Instagram Story
Eksempel på hvordan en Instagram Story kan se ut
Eksempel på hvordan en Instagram-post kan se ut
Eksempel på hvordan en Instagram Story annonse kan se ut