ahlin meny

We create flow

Vi har fått æren av å få jobbe med flinke folk i logistikkselskapet Level 9. Det resulterte i et konsept og et samarbeid som best beskrives som god flyt.

Når logistikk, digitalisering og prosessoptimalisering ligger i potten, gjelder det å se det store bildet. Hvilke knagger kan vi henge det på for å kommunisere helhetlig til en målgruppe som innehar tung, spesialisert fagkompetanse?

Konseptet vi skapte for Level 9 ble «flyt». Under paraplyen «We create flow» får Level 9 synliggjort resultatet av sine prosesser. Enten det dreier seg om å skape bedre oversikt og strøm i varelager, predikativ bemanningsplanlegging eller å få kundesentraler til å «melde hjem», finnes fellestrekk i at Level 9 optimaliserer prosessene, visualiserer data og skaper økt lønnsomhet.

Det gjør de ved å skape flyt i ting som før var «flaskehalser».

Oppgave: Nytt konsept og ny nettside

Type arbeid: Grafisk design, merkevare og identitet, konseptutvikling, innholdsproduksjon, illustrasjon og webdesign

Type kunde: Bistår virksomheter med logistikk, varehandel og produksjon.

We create flow på nettsiden

Som en del av oppdraget skulle konseptet tydelig komme frem på nettsiden. Løsningen ble en distinkt visuell profil som spilte på organiske bølgeformer og «flyt». Her ville vi «løsne på snippen» og fri oss fra stramme, rigide former man normalt sett ville visualisert logistikk med.

En parallakseeffekt skaper en stadig flytende bakgrunn som underbygger flyten kundene til Level 9 skal oppleve i møte med valgte løsninger. Alle visuelle elementer fikk et tilsnitt av organiske, flytende bølgeformer.

Det bestemte etterlatte inntrykket skulle være at dette var det motsatte av friksjon. Vi måtte formidle flyt både tekstlig og visuelt.

Menyen på nettsiden til Level9 - Ahlin Kommunikasjon: Reklame, design og markedsføring i Lillestrøm
Level9 nettside vist på mobil - Ahlin Kommunikasjon: Reklame, design og markedsføring i Lillestrøm
Eksempel på rollup for Level9 - Ahlin Kommunikasjon: Reklame, design og markedsføring i Lillestrøm
Level9 sin logo - Ahlin Kommunikasjon: Reklame, design og markedsføring i Lillestrøm