ahlin meny

Husker du første gang du følte deg sterk, eller godtatt?

Livet består av mange første ganger, og det har vi fått lage film om for CC. CC Gjøvik og CC Hamar er Innlandets største kjøpesentre og til sammen har de på en eller annen måte fått være med i livene til alle som er oppvokst i regionen.

CC Gjøvik og CC Hamar er Innlandets største kjøpesentre og til sammen har de på en eller annen måte fått være med i livene til alle som er oppvokst i regionen.

Da vi ble gitt oppgaven med å lage en vårkampanje, la vi det til grunn. For våren representerer jo en ny start. Det er i det hele tatt mye man gjør for første gang når vinteren slipper taket og man kjenner seg fri. Resultatet ble en film som hyller de mange «første gangene».

Kampanjen gikk bredt, med alt ifra butikkmateriell til filmer i sosiale medier. Med mange kjente fjes fra lokalmiljøet, fikk filmen god mottakelse og skapte lokalt engasjement. 

Oppgave: Konseptutvikling og produksjon av vårkampanje for 2019. Fortelle en engasjerende og merkevarebyggende historie som skal treffe to veldig ulike målgrupper, Gjøvik og Hamar.

Type arbeid: Konseptutvikling, film, prosjektledelse, grafisk design, innholdsproduksjon og sosiale medier

Type kunde: Innlandets største kjøpesentre

Eksempel på plakat for CC - Ahlin Kommunikasjon: Reklame, design og markedsføring i Lillestrøm
Eksempel på Instagram Story annonse for CC - Ahlin Kommunikasjon: Reklame, design og markedsføring i Lillestrøm
Eksempel på forsiden til CC sin nettside - Ahlin Kommunikasjon: Reklame, design og markedsføring i Lillestrøm