ahlin meny

Maksimal synlighet på Google

I Google-universet er det tre ting som gjelder: Synlighet, synlighet og synlighet. Det ble utslagsgivende for arbeidet med konsept, profil og nettside for Google-ekspertene i Beam, tidligere Webrespons.

Forskjellige sider fra websiden vist i mobilformat

Practice what you preach. Hvis sluttproduktet ditt er synlighet og strategi for tilstedeværelse nett, bør der være samsvar mellom liv og lære. Det ble førende for identiteten vi skapte for Beam. Eller for å begynne i riktig ende først: I samarbeid med kunden utviklet vi konseptet «Vi gjør deg synlig». Det skal gjennomsyre alt av Beams kommunikasjon. Beam leverer selv strategi, PPC, SEO og nettsider for ulike bedrifter med behov for finjustert synlighet på Google. Da ble det viktig at budskapet, produktene og tjenestene kom frem – og blir sett.

Oppgave: Gjengen i Beam selger synlighet og strategi i Google-universet. Denne spisskompetansen skulle skinne igjennom på alle flater, i all kommunikasjon.

Type arbeid: Konseptutvikling, visuell identitet, webdesign

Type kunde: Digital markedsføring, synlighet på Google

Se og bli sett! Den visuelle identiteten låner inspirasjon fra nettopp Google. Klare, tydelige farger på hvit bakgrunn gir kontrastfylte virkemidler som sikrer maksimal lesbarhet. Illustrasjonsstilen holdes på samme måte ren, informativ og skal understøtte tekst med infographics for å levere informasjon effektivt.


Rene ord for penga, med andre ord. Det hjelper om du vil bli sett og hørt.

 
Forsiden til Beam sin webside vist i mobilversjon
Beam sin meny vist i mobilversjon
Beam sin webside vist i mobilversjon
Illustrasjon til SEO for Beam
Omslaget til Beam sin profilmanual
Beam sitt favicon
Beam sin typografi
Eksempel på hvordan tilbudsmal for Beam kan se ut