ahlin meny

Merkevarebyggende film med
blikk inn i framtida

Det må kjennes ganske tilfredstillende når man vet at man har svaret – på hva fremtiden trenger, hva vi skal leve av, hvordan samfunnet må bli. For Akershus Energi er det ingen tvil; svaret er fornybar energi.

Oppgave: Fortelle Akershus Energi sin historie, visjon og verdier i en merkevarebyggende lanseringsfilm for det nye konseptet «Inspirert av framtida».

Type arbeid: Film, idé- og konseptutvikling

Type kunde: Energiselskap

Akershus Energi produserer fornybar energi i form av fjernvarme, vann-, vind- og solkraft. I tillegg satser de aktivt på innovasjon innen infrastruktur, hydrogen og ny fornybar.

Dette er også historien de ønsket å fortelle. Med respekt for fortiden og et blikk mot framtiden. Akershus Energi har tidligere vært en reservert aktør. Med denne filmen ønsket de å ta det første steget mot synlighet og vise hvem de er.

Svaret ble en film hvor Akershus Energi er den positive stemmen med troen på fremtiden. Filmen gir honnør til de som står på hver dag for fremtiden, nemlig de ansatte.  

Konseptet, «Inspirert av framtida», er resultatet av en lengre strategiprosess, og vil være bærende for all kommunikasjon fra Akershus Energi.

Filmen ble laget i samarbeid med produksjonsselskapet  High & Low, og ble spilt inn over to dager på to locations, med dugnadsånd og bidrag fra mange ansatte i selskapet.