Månedens vinner er
LSK Kvinner FK!

04. desember 2019

Skrevet av: Ahlin

Kategori: Omdømmeprisen

Omdømmeprisen for oktober går til LSK Kvinner. De mottar prisen for sin rolle som sportslig flaggskip, som ambassadør for byen og som rollemodeller for barn og unge.

Vinner av Ahlins omdømmepris oktober 2019
Omdømmeprisen

Juryens begrunnelse

LSK Kvinner har etablert seg som Norges desidert beste kvinnefotballag, og har hatt sammenhengende suksess, både i serie og cup, gjennom de siste ti år. Grunnen til det, finner vi i en unik vinnerkultur, men ikke minst, i et sterkt samhold. Klubbens motto er nemlig «Det er sammen vi blir gode».

Med en vedvarende sportslig suksess har LSK Kvinner bidratt til å løfte byens supporterkultur og har gitt byen noe å være stolt av. LSK-Hallen har blitt et «fort» hvor andre lag frykter å spille kamp på. Suksessen har også gitt Lillestrøm et navn å regne med i Europa – LSK Kvinner spilte senest i mars kvartfinale mot selveste Barcelona, og fylte setene på Åråsen godt opp.

Men først og fremst er LSK Kvinner gode og positive ambassadører for Lillestrøm. En sympatisk og jordnær gjeng med jenter viser barn og unge (og voksne, for den del) at ambisjoner, samhold og gode holdninger gir uttelling. Og det er noe næringslivet og regionen kan ta lærdom av, også.

Vinner av Ahlins omdømmepris oktober 2019

Les også