Ahlin sponser Norges fineste julegate!

09. desember 2019

Skrevet av: Ahlin

Kategori: Nyheter

Julegata i Lillestrøm regnes av mange for å være en av de flotteste julegatene i hele Norge. Hvilken som er den flotteste? Det strides man om, men som ekte Lillestrøm-patrioter holder vi en knapp på Storgata og den flotte innsatsen som er lagt ned der.

Ahlin sponser Norges fineste julegate!

Vi tenkte oss ikke lenge om da vi fikk spørsmål om vi ønsket å bidra som sponsor. Så i år er vi en av bidragsyterne til dekorativ og vakker julestemning i hjertet av byen.

Samtidig vil vi rette en stor takk til Lillestrøm Næringsråd, som er initiativtaker til julegata. Det er akkurat slike tiltak vi liker – små og store hendelser som skaper liv i både by og gater, og som fremmer lokalt næringsliv.

Ahlin sponser Norges fineste julegate!

Les også