ahlin meny
Siste nytt 2.0

Velutviklede metoder og kreative prosesser

Arbeidet med å utvikle en kommunikasjonsplattform starter alltid med en workshop sammen med kunde. Da gjør vi oss kjent med kundens utfordringer, mål og visjoner.
Les mer
Siste nytt 2.0

Bli med på det smarte skiftet – Evolve Arena

Det smarte skiftet. Smarte byer trenger sterke kompetansemiljøer og nye samarbeidsformer. Vi var på Evolve Arena for å snakke om hvordan vi i Hvelvet samarbeider og deler kunnskap på tvers av selskapene, til det beste for både oss og kundene våre.
Les mer
Siste nytt 2.0

Ahlin tar bronse – Lillestrøms høyeste trappeløp

4 Ahlinere – 12 etasjer. Torsdag 31/1 deltok vi på Lillestrøms høyeste trappeløp. 12 etasjer på Scandic Lillestrøm skulle bestiges og vår egen Lyly Che løp inn til damenes tredjeplass!
Les mer
Siste nytt 2.0

Reklamepris til Ahlin – Big Screen Awards

Årets Big Screen Awards ble en stor dag for oss med gjev pris, heder og ære for reklamefilmen #Heierpå som vi lagde for Lillestrøm-banken. Filmen vant i kategorien «Beste film – lokal». Takk til High & Low og Lillestrømbanken for et godt samarbeid!
Les mer
Siste nytt 2.0

Velkommen til Ahlin-familien Therese Sagvik!

Møt Therese Sagvik, vårt nyeste tilskudd. Hun kommer med mediefag fra Universitetet i Oslo i bagasjen, og hjelper kundene våre å lykkes med engasjerende innhold og sosiale medier. Vi gleder oss stort til å ha henne med på laget!
Les mer
Siste nytt 2.0

Ahlin deltar på Lillestrømkonferansen.

9. mai var vi på Lillestrømkonferansen hvor vi satt av både dag og kveld for å få med oss interessante foredrag og fornøyelig mingling. Temaene for konferansen er også grunnen til at Ahlin plasserte seg i Lillestrøm – omdømme, innovasjon og vekst. Potensialet i denne regionen er stort, og vi skal løfte i lag!
Les mer
Siste nytt 2.0

Livet består av mange første ganger – takk for at vi får være med deg på veien!

Vi har for første gang fått jobbe med CC Gjøvik og CC Hamar, Innlandets største kjøpesentre. Etter to intensive innspillingsdager på Hamar og Gjøvik, og grundig etterarbeid er CC sin vårfilm ute!
Les mer